Om artisterna

Andreas Johnsson

Andreas Johnson har en lång karriär i både pop och melodifestivalsammanhang. Med klassiska hits som ”Glorious” och senaste hiten ”Army of Us” från årets Mello garanteras en kavalkad av låtar som får alla på fötter.

Andreas backas upp av bandet Easykits. Precis som förra året, avslutar de lördagskvällen på torget, med en ren hitkavalkad som få band kan matcha live.

Lyssna och se ett klipp med Andreas Johnssonlänk till annan webbplats

Smith & Thell

Smith & Thell, med sitt countryinfluerade popsound, är några av Sveriges hetaste artister just nu och kör en hel konsert med fullt band.

Med låten ”Forgive me friend” låg de nyligen etta på svensktoppen i hela fem veckor. Som låtskrivare, inte bara åt sig själva, men även åt Molly Sandén och Darin har de en diger låtskatt att framföra på scen. Just nu lanseras de i USA, så det kan vara sista chansen att se dem i sommar innan de slår internationellt.

Lyssna och se ett klipp med Smith & Thelllänk till annan webbplats

Gunhild Carling och Zoltán Csörsz trio

Gemensamt visar Gunhild Carling och Zoltán Csörsz trio upp sina allra bästa musikaliska sidor i en exklusiv turné skräddarsydd för barn från 5 år. En världsturnerande stjärna från Stockamöllan med en av Sveriges allra mest anlitade och skickliga trumslagare och hans jazztriovänner och vips får vi en helt ny kombination.

Lyssna och se ett klipp med Gunhild Carling och Zoltán Csörszlänk till annan webbplats

Kadiatou

Kadiatou - finalist i Idol 2018. Med egna hitsingeln ”Say Something” och Idol-låtar som Diamonds, You make me feel, ett sista glas med flera har hon låtar för en toppenshow.

Lyssna och se ett klipp med Kadiatoulänk till annan webbplats

Dani M

Dani M med låten ”Mina Områden” är en av de mest nedladdade låtarna någonsin i genren. Med många andra hits och en fartfylld show bjuder han till allsång. Han har även med sig nya stjärnskottet Nayomi som tippas ”äga” inom kort. Dessutom får vi ett hitspäckat set från Linda Jordan, sveriges hetaste kvinnliga Hiphop-jockey.

Lyssna och se ett klipp med Dani Mlänk till annan webbplats

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.