Om artisterna

Lisa Ajax

Lisa Ajax, som nyss fyllt 18 år, har redan hunnit medverka i Melodifestivalen två gånger och sålt platina med singeln ”My Heart Wants Me Dead”. Detta utöver att hon vunnit Idol 2014.

Lisa driver sin egen karriär och har full koll på såväl det musikaliska som allt runt omkring. Hon har ägnat mycket tid i studion, vilket har resulterat i flera singlar under det senaste året, bland annat I Don’t Give A”, som gick till final i årets Melodifestival och är en av de mest streamade låtarna just nu.

Facebook www.facebook.com/lisaajaxofficiallänk till annan webbplats

Instagram www.instagram.com/lisaajax/länk till annan webbplats

Sabina Ddumba

Sabina Ddumba släppte år 2015 hitsinglarna ”Effortless” och ”Not Too Young” med vilka hon belönades en Grammis och P3-guldpris för Årets Nykomling. I oktober 2016 kom hennes hett efterlängtade debutalbum Homeward Bound som fick kritikerna att jubla.

- Studion är kul, PR-arbetet är kul, men…jag gör allt detta för att få spela live och möta publiken. Jag har som roligast när jag står på scen och jag älskar att spela live. Jag har fullt band med mig och jag satsar allt på min liveshow, säger Sabina.

Facebook www.facebook.com/SabinaDdumbaOfficial/länk till annan webbplats

Instagram www.instagram.com/sabinaddumba/länk till annan webbplats

FO&O

Grammisvinnande internetsensationen FO&O sålde ut Globen senast de spelade. Allt började med uppträdanden på gatorna i Stockholm och nu, bara några år senare, har de gigat med bland annat Justin Bieber, One Directon, och hunnit med en USA-turné.

I Melodifestivalen 2017 gick de till final med låten ”Gotta Thing” och är för tillfället den mest nedladdade/streamade låten av alla årets melodifestivallåtar.

Facebook www.facebook.com/FOandOmusiclänk till annan webbplats

Instagram www.instagram.com/FOandOmusiclänk till annan webbplats

Joddla med Siv

Joddla med Siv är kultbandet som levererat livsnödvändig musikalisk modersmjölk till jordens befolkning sedan sent 1900-tal. Med sin ytterst lojala publik som i snart 25 år fyllt våra parker å torg och slagit otaliga publikrekord. Musikstilen går ej att beskrivas eller på något annat sätt återges i ord, utan måste med liv å lust upplevas på plats.

Lukky Martin, Steven Ragebla, Per Plåt, Mange Manet, Jeppe Kaga å Uffe Bong väljer spelningar med omsorg numera och Familjefestivalen Älmhult är en av tre exklusiva spelningar i sommar.

Hemsida www.joddlamedsiv.com/länk till annan webbplats

Facebook www.facebook.com/JoddlaMedSivlänk till annan webbplats

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.