Älmhult Pride 2019

Det är femte året i rad som Älmhult laddar för en ny pridefest. Torsdagen den 30 maj är det dags för Älmhult Pride - en färgsprakande parad med lokala framträdanden, berättelser från verkliga livet och massor av musik. I år gästas festivalen av Lina Hedlund, melodifestivalartist och pridesupporter.

Årets Pride blir en färgsprakande parad torsdagen den 30 maj.

Direkt efter paraden blir det framträdanden på torgscenen. Välkommen att delta i en manifestation för öppenhet, mångfald och allas lika värde.

Förpepp och efterhäng med Fenix fritidsgård

Inför årets pride kan alla som vill komma till Fenix och förbereda sig inför parad och uppträdande. Quera Mera, Älmhults HBTQ-community är på plats. Efter arrangemangets slut på torget är alla som vill fortsätta välkomna till Bökhult för ”efterhäng” i sällskap med fritidsledare från fritidsgården och fältassistenter. Medtag filt och picknickkorg

Hålltider Älmhult Pride 2019

  • Kl. 15.00-18.00, Fenix är öppet för ”förpepp”, smink med mera. Quera Mera, Älmhults HBTQ-community är på plats. Träffa dem i vårt kom-in-tält. Där blir det bland annat en utställning om HBTQ-historia.
  • Kl. 17.30, samling utanför Fenix lokaler för att de som vill delta i paraden från start.
  • Kl. 18.00, avmarsch från Fenix.
  • Kl. 18.30-20.00, (cirkatid) uppträdanden och tal på torget.
  • Kl. 20.30, alla som vill fortsätta är välkomna till Bökhult för ”efterhäng” i sällskap med fritidsledare från fritidsgården och fältassistenter.

 

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.